PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC OŽUJAK 2019.

Na radost humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ kao i preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi započinje podjela „paketa života“ za mjesec ožujak 2019. Dragi naši korisnici pozivamo Vas u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ na podjelu
19.03.2019. ( utorak ) od 10 do 13,00 sati i dijelit će se svaki slijedeći radni dan pauza od 12,00 do 12,30 sati
„Paket života“ za mjesec ožujak 2019. sadržavat će iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 17 proizvoda, a Udruga će zahvaljujući donacijama naših dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote dodati još 4 proizvoda tako da će paket sadržavati 21 proizvod čija je vrijednost 315,00 kn.
Želimo naglasiti da smo pripremili radosno iznenađenje za dječicu „Rijeke ljubavi“ koji će dobiti paketiće široke lepeze proizvoda (donacija naših dragih donatora sa narančama, jabukama, čokoladama, hrenovkama, čipsevima )
Pomoć kako u prehrambenim i financijskim potporama, humanitarni lanac dobrota širi se i slijeva u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ koja nadahnjuje potrebite, a svoju potporu dali su:

– anonimni donator koji nas nikada ne zaboravlja E.K. iz Zagreba i uveseljava svaki mjesec našu dječicu
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa neodoljivim svježim hrskavim čipsom
– Rabo iz Kneževih Vinograda sa donacijom slatkih sočnih jabuka
– naši dragi donatori iz cijele Lijepe naše, tvrtke, umirovljenici, škole, fakulteti i svi ostali građani velikog i plemenitog srca

Rijeka ljubavi teče i teče … pored Drave … Dunava … do kraja svijeta … I priča o dobrim ljudima … okupljenih oko jednog, jedinog cilja – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet! To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našem Gradu i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Da bi radost bila još veća, gospođa Mirela će i ovoga puta dati svoj doprinos, te će frizirati našu dječicu „Rijeke ljubavi“ od čega joj se od srca zahvaljujemo. Naši mališani s radošću se prepuštaju gospođi Mireli koja im svojim frizurama izaziva osmjehe oduševljenja na njihovim malim dječjim licima.

Napominjemo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“, voziti i paketi našim starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 15.03.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak