Podjela „Paketa života“ za 940 obitelji, odnosno 3500 članova obitelji

Poštovani,

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u suradnji s Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje će dana 20.,21.,22. prosinca 2016. godine (utorak, srijeda i četvrtak) od 10 do 16 sati vršiti podjelu „Paketa života“ , temeljem projekta “Ublažavanje siromaštva na području grada Osijeka” br. Ugovora 1.0/1.1 korisnika Humanitarna Udruga Rijeka Ljubavi Osijek te naših stalnih dobročinitelja koji žele ostati anonimni, umirovljenika te učenika Osnovih i Srednjih škola.

Važna napomena za naše korisnike koju želimo istaknuti je da ponesu adekvatne torbe i vrečice u koje će moći odložiti prehrambene proizvode i na što jednostavniji način odnijeti ih svojim domovima.

Pozivamo korisnike koji imaju socijalnu iskaznicu i koji su u evidenciji Udruge Rijeka ljubavi da dođu po svoj „Paket života“ uz predočenje socijalne iskaznice. Također, za ovu podjelu ne postoji abecedni red, te korisnici mogu doći u navedenom terminu kako su u mogućnosti. Napominjemo da će se Dječji božični paketi korisnicaima koji nisu dobili paket podijeliti nakon Božića.