PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA MJESEC KOLOVOZ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Dana 22.08.2018. u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ velika, sretna i vesela događanja i već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona obitelji u socijalnoj potrebi zajedno sa dječicom slijevala se prema Udruzi, Strossmayerova 68.
Ubrzo se stvorio poveći red i zakrčili su pola Strossmayerove ulice i nagurali se u dvorište Udruge željno iščekujući paket života.
Strpljivo su čekali sa svojom dječicom , bolesni, invalidi, stari i mladi na visokim temperaturama da što prije dođu do prehrambenih proizvoda koje za njih život znače.
Kako smo i objavili paket sadrži 15 proizvoda zahvaljujući pomoći naših donatora:
– Žito d.o.o. iz Osijeka
– Sjeme d.o.o. iz Splita
– Otos iz Osijeka
– OPG Zečević iz Petrijevaca
– Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb
– gospodin E.K. naš dragi donator iz Zagreba
– Franc Agotić, Snježana Ferko, Nikolina M. iz Zagreba, I.B. iz Zagreba, M.M. iz Sesveta, Matija M., Mario T.
– iz projekta „Čistoća je ogledalo tijela“ Osječko-baranjske županije sa toalet papirom
– svi naši dragi iseljenici i mnogi naši sugrađani prema svojim mogućnostima
U međuvremenu su donacije pristizale pa smo na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi dobili donacije koje smo uključili u podjelu, a to su Meggle Hrvatska iz srca Slavonije sa paprikom u pavlaci, gospodin Mario T. sa hrenovkama i anonimni donator sa 2700 kg krumpira i 100 kg luka što je izuzetno obradovalo obitelji u socijalnoj potrebi.
Naši dragi korisnici odmah su se uključili u istovar donacije, a kako su to bile vreće od 30 kg pomogli su i u prepakiranju u manje vrećice kako bi što više obitelji moglo kompletirati ručak sa željenim krumpirom.
Jedino smo mjesto u gradu gdje se mjesečno okopi oko 3500 ljudi i tu je masu nemoguće izbjeći i ne vidjeti jer današnji svijet sve je dalje od toga da u njemu makar približno budu jednaki svi građani u dostojanstvu.
Želimo naglasiti da humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ kao i svaki mjesec od sutra započinje voziti pakete starim, bolesnim i nemoćnim našim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.
Naglašavamo i pozivamo roditelje da sa djecom dođu 25.08.2018. (subota) u 10 sati kada obilježavamo „Dan dječje radosti“.
Svako dijete će dobiti slatko-slane pakete, hrenovke, a biti će i velike slatke radosti koje će upriličiti donacija našeg izuzetno dragog donatora Dukat mliječne industrije Zagreb.

Osijeku, 23.08.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak