PODJELA PROIZVODA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Izuzetno smo sretni jer i dalje velika humanost, suosjećanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi ima veliki zamah u našoj lijepoj domovini.
Radosna vijest o donaciji brzinom zvuka širi se u našem lijepom gradu i već u ranim jutarnjim satima, tramvaji se prazne, kolona korisnika u potrebi slijeva se prema Udruzi. Korisnici obitelji u socijalnoj potrebi s torbama, korpama, vrećicama umotani u tople ogrtače stvaraju poveći red u dvorištu Udruge.
Stigla je donacija našeg izuzetno dragog , voljenog donatora Dukat mliječne industrije Zagreb koji pokazuje veliko suosjećanje prema Slavoniji i siromašnim obiteljima u „Rijeci ljubavi“, a naročito prema najmlađoj populaciji.
Stvorio se poveći red od 300-tinjak korisnika obitelji u socijalnoj potrebi koji su na kiši i hladnoći strpljivo čekali komad tvrdog sira Pašnjaka i vrećicu sira Mozzarela kako bi popunili dnevni ručak svojim obiteljima.
U roku jednog sata donacija je podijeljena, bilo je i naguravanja jer svi su željeli što prije doći do komadića sira.
Naši korisnici s punim torbama, sretni s osmjehom na licu napustili su dvorište Udruge.
Zahvaljujemo našem donatoru, dobročinitelju Dukat mliječnoj industriji Zagreb što nas nikada ne zaboravlja i neka dragi Bog blagoslovi dobrotu svih djelatnika Dukata.

U Osijeku, 08.02.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak