PODJELA ŠIROKE LEPEZE DUKATOVIH PROIZVODA

Na veliku radost humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ i korisnika u socijalnoj potrebi, našim lijepim Gradom proširila se brzo vijest o podjeli donacije naše najdraže, najplemenitije tvrtke velikog toplog srca koja nas nikada ne zaboravlja.
Radujemo se naši dragi korisnici jer u novu godinu ulazimo puni optimizma i vjere u bolje i sretnije dane, a to nam omogućava naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb koja nesebično pokazuje suosjećanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi pa nam šalje dukatino svježi sir, sensia natur , čvrsti jogurt na veliku radost i sreću naših korisnika.
Snijeg pada, hladno vrijeme ali naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi stvorili su već u ranim jutarnjim satima poveći red, njih oko 300 željno su i strpljivo čekali u redu da dobiju svoju donaciju.
Udruga je dodala još nešto prehrambenih proizvoda kako bi majke mogle kompletirati ručak i obogatiti ga sa širokom lepezom mliječnih proizvoda našeg dragog Dukata mliječne industrije Zagreb.
U roku od dva sata obitelji u socijalnoj potrebi i dječica radosno i zadovoljno napuštali su udrugu jer u ovim hladnim zimskim danima naš plemeniti donator zagrijao baš sva srca od onih najmlađih do najstarijih zahvaljujući plemenitosti, toplini i dobroti našeg donatora.
Veliko hvala našem donatoru Dukat mliječnoj industriji Zagreb što nas uvijek iznova razveseljava svojim vrijednim donacijama, a veseli nas što rijeka humanosti i dalje teče da obraduje svoje korisnike.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 05.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak