PODJELA ŠIROKE LEPEZE DUKATOVIH PROIZVODA

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i korisnika u socijalnoj potrebi, našim lijepim Gradom proširila se brzo vijest o podjeli donacije naše najdraže, najplemenitije tvrtke velikog toplog srca koja nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb.
Naš dragi dobročinitelj danas 25.01.2018. obradovao je kako najmlađu populaciju tako i one starije sa širokom lepezom proizvoda 1565 komada kiselog mlijeka od 100g , 576 komada sensia natur od 330g i 156 komada dukat fita od 150g.
Stvorio se poveći red, bilo je i naguravanja, skupilo se oko 300-tinjak korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i oko 100-tinjak djece koja su željno i strpljivo bez obzira na hladnoću strpljivo čekali na red da dobiju svoju donaciju. U dvorištu vlada neopisiva gužva s mnoštvo djece, ali ispred zgrade još više korisnika i svatko bi htio što prije doći na red.
U roku 2 sata obitelji u socijalnoj potrebi i dječica radosno i zadovoljno napuštaju udrugu jer u ovim hladnim danima vratili smo osmjeh mališanima i ugrijali svako srce.
Današnji dan u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi završio je veselim, nasmijanim licima naših korisnika i radosnoj ciki naše najmlađe populacije zahvaljujući plemenitosti, toplini i dobroti našeg donatora.
Veliko hvala našem donatoru Dukatu što nas uvijek iznova razveseljava svojim vrlo vrijednim donacijama, a veseli nas što rijeka humanosti i dalje teče da obraduje svoje korisnike.
Presretni smo kad su i korisnici zadovoljni, a naravno i naša srca su puna radosti i ushićenja jer smo mi tu zbog njih i radi njih.

U Osijeku, 25.01.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak