PODJELA ŠIROKE LEPEZE DUKATOVIH VOĆNIH JOGURTA

Danas je bio izuzetno sretan i veseo dan za korisnike obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo za dječicu “Rijeke ljubavi” koji su strpljivo čekali bez obzira na ružno i kišovito vrijeme na podjelu donacije našeg “naj-donatora” u Republici Hrvatskoj Dukat mliječna industrija Zagreb.
Radosna vijest brzo se proširila Gradom jer naš izuzetno dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb, koji nas nikada ne zaboravlja, misli na nas donosi veliku radost i veselje obiteljima u socijalnoj potrebi sa svojom širokom lepezom 4750 komada Siggis voćnih jogurta od borovnice, jagode, vanilije i natur.
Već u jutarnjim satima skupilo se oko 300 obitelji u socijalnoj potrebi, majke s djecom, trudnice, invalidi, umirovljenici željno očekujući voćne jogurte našeg dragog plemenitog donatora Dukata.
Udruga je kao i uvijek pomogla i ostalim Udrugama koje su u potrebi, a to su Udruga gluhih i nagluhih OBŽ, Udruga Moje djete, Centar za obrazovanje Ivan Štark, Udruga Novi dan, Osječki centar za inkluziju i drugi.
Nije to sve putem aplikacije Banka hrane o kojoj smo pisali dobili smo donaciju kruha i pekarskih proizvoda os SPAR Hrvatska jedine tvrtke koja se za sada uključila u doniranje putem aplikacije.
Naš dan je ispunjen i cilj postignut jer su dječica dobila slatkiše, voćne jogurte i majke su sa punim torbama sretne i vesele napustile Udrugu.
Ujedinjenim snagama vraćamo osmijeh na mnoga uplakana lica, dječici unosimo djelić djetinje radosti, majkama ohrabrenje i pomoć, starima utjehu da nisu sami i zaboravljeni jer naš „naj-donator“ prelazi s riječi na djela , gladnoga ne tješi već ga hrani i na tome smo mu od srca zahvalni.
Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju

U Osijeku, 24.05.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak