PODJELA ŠIROKE LEPEZE PREHRAMBENIH PROIZVODA DONACIJA NAŠIH DRAGIH DONATORA

Velika sreća i radost do neba u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ podjela je široke lepeze prehrambenih proizvoda.
Već u jutarnjim satima slila se rijeka naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, trudnica, invalida, branitelja, djece i napunilo se dvorište i dio Strossmayerove ulice svi željno išćekujući podjelu široke lepeze prehrambenih proizvoda.
Zahvaljujući Meggle Hrvatska iz srca Slavonije koji nas nikada ne zaboravlja našim korisnicima dijelili smo vrijednu donaciju 354 komada Chia jogurta od 330 g.
To nije sve u podjelu je uključena i donacija našeg stalnog donatora SPAR Hrvatska koji nam putem aplikacije Banka hrane redovno donira kruh i krušne proizvode.
Iznenađenju nikada kraja u „Rijeci ljubavi“ stigla nam je i donacija široke lepeze prehrambenih proizvoda od anonimnog donatora od lazanja, šunke, sira, namaza, jogurta, vrhnja i ostalih proizvoda, tako da su naši korisnici zadovoljni i sretni zajedno sa dječicom napustili Udrugu.
Dragi naši korisnici sutra se opet vidimo na istom mjestu i u isto vrijeme jer podjela teče i dalje.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji nam daju nadu za bolje sutra da znamo da su naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi barem na tren zbrinuti i da znaju da su voljeni.

U Osijeku 11.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak