PODJELA ŠIROKE LEPEZE PREHRAMBENIH PROIZVODA

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ presretna je i zahvalna dragim donatorima, dobročiniteljima što su socijalno osjetljivi prema obiteljima u socijalnoj potrebi, pa je tako i danas radostan dan, dan ispunjen željama naših korisnika zahvaljujući Konzumu, Velpro-centar d.o.o. i SPAR Hrvatska.
Danas smo na veliku radost dijelili prehrambene proizvode pred istekom roka, a bilo je tu široka lepeza prehrambenih proizvoda s kratkim rokom trajanja od sira, vrhnja, salata, sokova, mljevena paprika pakovanje od 500 g, mlijeko, jogurti i nešto manjih pakovanja salama i narezaka.
SPAR Hrvatska kao i svakoga dana donirali su nam putem aplikacije Banka hrana svježi kruh i krušne pripravke koji su mnogi odmah i degustirali.
Zahvaljujemo našem Kanaanu iz Donjeg Miholjca jer svi su dobili po par vrećica mirisnog, svježeg i hrskavog čipsa.
Naši donatori vratili su osmijeh na dječja lica, a veselila se i starija populacija.
Bio je to radostan dan, a majke s dječicom i ostali naši korisnici veselo su napustili Udrugu jer su zbrinuti bar na kratko i presretni jer nisu zaboravljeni.
Svatko tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto za darivati, a upravo to čine donatori velikog plemenitog srca , jer svaka kap dobrote koja se slijeva u „Rijeku ljubavi“ pomaže da zaustavimo glad u našem lijepom Gradu.

U Osijeku, 27.09.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak