PODJELA ŠIROKE LEPEZE PROIZVODA KOJU DJECA IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI NAJRADIJE KONZUMIRAJU (banane, kobasice, hrenovke, čips, jogurt i čokolade)

Velika podjela donacije široke lepeze proširila se brzo našim lijepim Gradom.
Na današnji dan 23.01.2018. slila se rijeka ljudi prema humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, bilo je tu majke s djecom, u kolicima, naručju, očevi u pratnji dječice, a bilo je tu i umirovljenika i invalida .
Kolona se kretala prema Strossmayerovoj 68 pred humanitarnu udrugu Rijeku ljubavi i zakrčila ulicu, prolaz i dvorište.Svi su sa nestrpljenjem čekali svoje pakete, a bilo je tu za svačiji ukus po nešto.
Ovu veliku donaciju upriličili su Lions club Osijek-Drava sa polutrajnim kobasicama, Poljoprivredni fakultet sa svojim studentima koji su donirali 154 kg svježih prekrasnih banana, naš donator E.K. iz Zagreba odvojili smo dio donacije sa 200-tinjak hrenovki, Kanaan sa svježim čipsom i naravno slatki desert dvije čokolade.
Svaka majka je pored paketa za djecu dobila 5 pakovanja čipsa, kobasicu i jogurt donaciju Meggle iz srca Slavonije.
Bilo je naguravanja jer su svi htjeli doći što prije do svog paketa plašeći se da neće biti dosta za sve, ali na veliku radost humanitarne udruge sva djeca su dobila svoje pakete i radosno uz osmjeh s majkama napustili udrugu.
Danas smo razveselili djecu majke koja je doživjela strašnu tragediju, kojoj je kuća izgorjela i tragično preminulo dvogodišnje dijete . Grad je obećao osigurati obitelji stan, a humanitarna udruga Rijeka ljubavi je djeci kupila zahvaljujući donatorima iz Njemačke gospođa Mirela Tomić koja je pokrila troškove za tri dječja bicikla koje su mališani s veseljem odvezli kući. Djeca su uz pomoć Predsjednice republike hrvatske obnovila svoju garderobu i veselju nije bilo kraja.
Donaciju odjeću Predsjednice odabralo je i 10-tero dječice majke Ivanović Gordane, tako da je bilo puno lijepih i radosnih događanja, a pojavila se i koja suza radosnica. Najviše se veselio toploj jakni mali Kiko i nije ju skidao sa sebe.
Presretni smo što nismo zaboravljeni i što donacije i dalje stižu kako u prehrambenim proizvodima tako i u financijskoj potpori, što dokazuje da smo i voljeni.
Zahvaljujemo našim dragim donatorima jer narod lijepe naše i inozemstva je suosjećajan i srce svoje ostavlja u svojoj domovini i neće dozvoliti da djeca i sugrađani gladuju nego se odriču od sebe kako bi podjelili zajedno radost i tugu, a to se vidi svakodnevno.
Zahvalni smo medijima koji nas svesrdno prate.

U Osijeku, 23.01.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak