PODJELA ŠIROKE PALETE MLIJEČNIH PROIZVODA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas 01.09.2018. subota za neke neradni dan ali u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ opet lijepa topla i humana događanja.
Radosna vijest brzo se proširila našim lijepim Gradom i već u jutarnjim satima stvorio se poveći red naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a najviše majki sa djecom radujući se donaciji našeg izuzetno dragog donatora Dukat mliječne industrije Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja i šalje nam 700 komada fit jogurta i 200 komada galbani ricotta sira.
Već u jutarnje sate slijevala se rijeka ljudi na adresu Strossmayerova 68 i stvorio se poveći red oko 200 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi željno iščekujući mliječne proizvode našeg dragog donatora koji misli kako na najmlađu populaciju tako i na starije.
Udruga je kao i uvijek dodala nešto iz svojih zaliha a to je mlijeko, kobasice, jaja i za najmlađe korisnike čokolade, tako da su svi veselo s punim torbama napustili udrugu.
Neizmjerno smo zahvalni na ovoj izuzetno vrijednoj donaciji jer naš dragi Dukat mliječna industrija Zagreb svojim plemenitim djelima pokazuje da naše obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljene i da su voljene.

U Osijeku, 01.09.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak