PODJELA SLATKO-SLANIH PAKETA DJECI IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA „DAN DJEČJE RADOSTI“

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ dan za pamćenje, sretan, presretan jer je to bio „Dan dječje radosti“ namijenjen djeci iz obitelji u socijalnoj potrebi.
Veselja je bilo u izobilju, a maleni su organizirali program uz pjesmu i recitacije bilo je smjeha i pokoja suza radosnica zahvaljujući dragim donatorima koji su omogućili radost našoj dječici.
U dvorištu Udruge sakupilo se preko 300-sto djece i roditelja, svi su se nagurali željno iščekujući podjelu slako-slanih darova.
Želimo naglasiti da su sva djeca koja su učestvovala u programu dobila prigodne darove za njihov trud što uveseljavaju svoje male prijatelje.
Ovaj predivan događaj omogućili su naši predragi donatori, jer odričući se od sebe učinili su veliko humano djelo a to su: Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Muller Hrvatska, Kanaan iz Donjeg Miholjca, donator koji nas baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb sa 1920 komada slatkog, preslatkoga deserta Zuzu Dolce Mousse kojeg naša djeca obožavaju.
Da bi veselje bilo još veće pobrinuo se naš dragi donator koji se svaki mjesec odrekne od sebe donirajući hrenovke gospodin E.K. iz Zagreba i gospodin Mario T.
Naglašavamo da smo dio donacije gospodina Maria T. podijelili djeci, a dio ide u pakete života.
Toliku radost, veselje naših mališana je trebalo vidjeti, doživjeti i osjetiti kako pozitivno ozračje plijeni humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“.
Neka dragi Bog blagoslovi sve donatore, dobročinitelje, drage nam prijatelje koji se nesebično odriču od sebe da bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 25.08.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak