PODJELA VELIKE DONACIJE 33 PALETE ŠIROKE LEPEZE SOKOVA STUDENAC IZ LIPIKA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

U naš lijepi Grad na veliku radost kako humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“, a još više naše najmlađe populacije stigao nam je s radošću i veseljem dočekan šleper Studenca iz Lipika sa 33 palete široke lepeze raznih vrsta sokova, zahvaljujući našim dragim prijateljima Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.
Ova radosna vijest se brzo proširila našim lijepim Gradom i već u jutarnjim satima slijevala se prema Udruzi kolona naših korisnika majke s djecom, trudnice, invalidi, umirovljenici sa prikladnim torbama i brzo se formirao poveći red, negdje oko 700-sto obitelji u socijalnoj potrebi strpljivo čekajući na podjelu sokova.
Udruga je konstantno dijelila sokova za osvježenje korisnicima koji su strpljivo čekali na tim visokim temperaturama.
Uslijedilo je urnebesno veselje, dječica su pružala svoje ručice da bi se na ovim visokim temperaturama osvježila. Na licima mladih i starih ocrtavao se radostan osmjeh jer svatko od njih dobio je po nekoliko setova raznovrsnih sokova.
Dio sokova je podijeljen, a drugi dio je spremljen u skladište i biti će uključen u podjelu „paketa života“ za mjesec kolovoz.
Da bi još više poboljšali kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi potrudio se naš donator Meggle Hrvatska iz srca Slavonije sa donacijom mliječnih proizvoda.
Nakon degustacije i podjele sokova naši korisnici dobili su Meggle proizvode i to jogurt, jogurt sa chia sjemenkama i izuzetno kvalitetan Mozzarella sir.
Majke sretne i zadovoljne zajedno sa svojom dječicom napustile su Udrugu.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ ponosna je na svaki osmjeh i radost koju iskazuju naši korisnici jer cilj nam je da ih bar na kratko usrećimo i da znaju da nisu zaboravljeni.

U Osijeku, 17.08.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak