POSJET DELEGACIJE GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA ZAGREB

Danas je za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ izuzetno sretan i značajan dan 26.07.2018. (četvrtak) posjetili su nas naši dragi dobročinitelji, donatori ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb gospodin Petar Penava, voditelj projekata socijalnog dućana gospodin Duško Godić i voditeljica humanitarnih programa i projekata gospođa Nina Tenjer.
U vrijeme kada se teško dolazi do donacija prema humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ ipak se slijevaju sredstva koja nadahnjuju i hrane obitelji u socijalnoj potrebi. Na veliku radost lepeza se postupno širi zahvaljujući Gradskom društvu Crvenog križa kako Zagreb, Slatine pa tako i Osijek koji sve čine i pomažu kako bi pomogli socijalno ugroženim obiteljima.
Posebno smo radosni što nismo sami uključuju se institucije jer zajedničkim snagama smo jači i veći , a to nam daje vjetar u leđa da uspijemo prebroditi sve nedaće.
Ponosni smo na naš Grad i dogradonačelnika gospodina Borisa Piližotu koji je odvojio svoje dragocjeno vrijeme i primio posjet zagrebačke delegacije Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.
Bio je to izuzetno koristan razgovor gdje su se mnoge ideje i misli suglasile, te će se nastaviti sveopća suradnja u svezi svih humanitarnih aktivnosti Crvenog križa, Caritasa i humanitarnih udruga i na taj način doći će do pokrivanja potreba s prehrambenim proizvodima svih obitelji u socijalnoj potrebi.
Ponosni smo na svako humano djelo, na svaki osmijeh i nasmijano lice.
Vjerujemo u čuda, doći će dan bez gladi u svaku kuću, svaki grad kada će biti moguće da jedni druge volimo i zagrlimo.

U Osijeku, 26.07.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak