Posjet humanista Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ Rijeci ljubavi

Humanisti Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ pomagat će tijekom godine dana odričući se svog đeparca socijalno ugroženim obiteljima donirajući trajne namirnice udruzi Rijeka ljubavi. Projekt ima za ciljeve senzibiliziranje učenika za socijalno ugrožene obitelji, usmjeravanje i poticanje učenika na volontiranje u slobodno vrijeme, te razvijanje osjećaja odgovornosti prema lokalnoj zajednici, sugrađanima i socijalno ugroženim. Učenici, njihovi roditelji i djelatnici škole donirat će mjesečno trajne namirnice u okviru vlastitih mogućnosti po principu „jedan učenik- jedan proizvod“.

Naši dragi dobročinitelji 2 razreda (40 učenika) s svojim profesorima posjetit će Udrugu 30.10.2015. (petak) u 10:30h te dostaviti prvu donaciju.
Zahvaljujemo od srca prof. Marini Hržica, svim učenicima, roditeljima i osoblju škole na ovoj hvale vrijednoj akciji! Ovo je prvi socijalni projekt na području grada Osijeka kojim se podupire rad Udruge, neizmjerno smo zahvalni na ukazanom povjerenju jer su prepoznali Rijeku ljubavi kao most koji povezuje socijalno osjetljive i često zanemarene skupine građana sa onima koji su u mogućnosti pomoći. Ovakvi projekti nas pune nadom , posebno jer se radi o mladim ljudima koji pokazuju da su socijalno osviješteni i mogu biti za primjer svima ostalima u društvu.

Dobro je činiti dobro!

Radujemo se Vašem dolasku!