POSJET UČENIKA OŠ LUDBREG

Danas je u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi bio izuzetno buran i radostan dan .
Stiže nam autobus iz Ludbrega sa 30-tak dijece iz osnovne škole Ludbreg, u pratnji roditelja i učiteljica sa 50 bogatih božićnih paketića . Svoje drage goste i pored hladnoće i snijega su čekali 20-tak djece iz obitelji u socijalnoj potrebi, roditelja, volontera, članova udruge i predsjednica.
Dječica iz Ludbrega izrazila su želju da vide socijalnu samoposlugu i da upoznaju sudionike reportaže RTL-a Viktoriju i Emanuelu s dječicom s kojima su se i fotografirali.
Mala ali velika delegacija u pratnji novinarke i snimatelja pratili su sva događanja, prošetali su kroz socijalnu samoposlugu sa uzvicima“ auu kao labirint“ što znači da je hvala dragom Bogu i našim Bračanima socijalna samoposluga puna što ne znači da je to dovoljno za 3500 članova naših korisnika.
Kako nije bilo mjesta za druženje i sklapanje novih prijateljstava domaćin nam je bila OŠ Fran Krsto Frankopan, Frankopanska 64 iz Osijeka gdje nas je s veseljem dočekala izuzetno draga tajnica Filipina i domar škole.
U ugodnom i toplom ambijentu djeca su se družila, poigrala i naravno zapjevala. Uz izmjenjivanje bogatih poklona naših gosti iz Ludbrega našoj djeci iz obitelji u socijalnoj potrebi, i naša djeca su darivala goste skromnim slatko-slanim paketićima, a predsjednica udruge uručila je učiteljici zahvalnicu za njihovo humano djelo..
Delegacija mala ali velikog srca sa zakašnjenjem je stigla oko 11,30 sati u naš Grad i druženje je završilo oko 14.30 sati uz neprestanu pratnju i snimanje RTL-a izuzetno drage i simpatične novinarke Irene .
Zaželjeli smo im sretan i blagoslovljen put u želji da se i slijedeće godine opet vidimo.
Veliiki prijateljski pozdrav i tople zagrljaje šaljemo iz srca Slavonije Rijeke ljubavi našim malim prijateljima, školi, ravnateljici Đurđi Kladić i svim sugrađanima iz Ludbrega.

U Osijeku, 09.12.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak