POSJETA DJELATNIKA MUZEJA LIKOVNIH UMJETNOSTI

Danas na veliku radost humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ posjetili su nas izuzetno dragi gosti djelatnici Muzeja likovnih umjetnosti Osijek, ravnatelj gospodin Eduard Hudolin i muzejska pedagoginja Kristina Delalić Vetengl.
Cilj ovog posjeta je bio konstruktivan razgovor o organiziranju, prikupljanju i podjeli slatko-slanih paketića povodom nadolazećih Božićnih blagdana.
Ravnatelj gospodin Hudolin iznio je opširne aktivnosti za prikupljanje slatko-slanih proizvoda za dječicu na način da je uputio zamolbu svim osječkim fakultetima kako djelatnicima tako i studentima da se uključe u ovu humanu akciju.
Planirano je da se podjela održi 14. prosinca 2019. godine od 13:30 do 17:00 sati u dvorištu Muzeja likovnih umjetnosti.
Paketiće će dijeliti Djeda Božićnjak, a planiran je i prigodni program za djecu u kojem će učestvovati zbor Isusovačke klasične gimnazije s prigodnim božićnim pjesmama.
Postoje još neka iznenađenja što će uveliko razveseliti dječicu „Rijeke ljubavi“, a svi zajedno će moći posjetiti i razgledati muzej.
Želimo naglasiti da ćemo tom prigodom obuhvatiti 150 djece koji će biti pozvani, a ostala dječica će biti pokrivena kroz druge donatore i nitko od djece “Rijeke ljubavi“ ovog Božića neće ostati bez paketa.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 27.11.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak