POSJETA DRAGIH GOŠĆA DRŽAVNE TAJNICE MARGARETE MAĐERIĆ I POMOĆNICE MINISTRICE NADE ZRINUŠIĆ HUMANITARNOJ UDRUZI “RIJEKA LJUBAVI”

Dragi naši korisnici veliko nam je zadovoljstvo, sreća i čast podijeliti s vama prelijepe vijesti o dolasku izuzetno dragih gošća iz Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku državne tajnice gospođe Margarete Mađerić i pomoćnice ministrice za međunarodne poslove i programe gospođe Nade Zrinušić.
Ljubav, vjera i nada su bit Uskrsa, a naše drage gošće svojom plemenitošću, suosjećanjem i socijalnom osjetljivošću pokazuju našim obiteljima u socijalnoj potrebi da nisu zaboravljeni, da su voljeni i da ćemo svi zajedno osjetiti radost Uskrsnog jutra u svojim srcima.
Ovaj Uskrs neka radosno zajedništvo svih nas bude priča koja će nas vezivati i poticati na međusobno povezivanje, poštovanje i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
Zbog tehničkih razloga podjela Uskršnjih dječjih paketića 17.04.2019. u Gradskoj četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1, pomiče se sa 10:00 na 12:00 sati kako bi dočekali ove divne i izuzetne gošće koje su dale svoj veliki doprinos za sve obitelji u socijalnoj potrebi kao i za dječicu „Rijeke ljubavi.
Neka nas sve zajedno prati mir i Božji blagoslov.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 09.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak