POSJETA UDRUGE ŽENA NOVO VIRJE – CRNEC

Epidemija siromaštva se nastavlja, glad kuca i na vaša vrata!
Današnji dan u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ ostat će kao dan za pamćenje. Skupili su se korisnici s dječicom i naši dragi glazbenici „Veseli bećari“ koji su svojom pjesmom i plesom otjerali tugu daleko od „Rijeke ljubavi“.
Malo duže je trajalo dok smo dočekali naše drage goste iz Podravine 20 žena Udruge žena Novo Virje-Crnec, ali je onda uslijedilo veselje urnebesno do neba. Ovakav događaj nije mogao proći bez suza radosnica.
U ovoj humanitarno donatorskoj donaciji bilo je svega od školskog pribora, prehrambenih proizvoda, financijske donacije od 350,00 kn za potrebe goriva i kolača čemu su se svi obradovali kako dječica tako i prisutni korisnici. Ručice dječice „Rijeke ljubavi“ i naših korisnika bile su u zraku tražeći još i još, ali svemu dođe kraj pa i ovoj donaciji.
Ovaj veličanstveni susret obilježili smo uručivanjem Zahvalnice i slikom našim dragim gostima da se sjećaju posjeta našoj Udruzi, a za svakog člana pripremili smo skroman poklon koji ih je iznenadio i obradovao.
Slike govore više od riječi.
Zahvalni smo našim medijima, glazbenicima „Veseli bećari“ kao i našim korisnicima koji su zajedno sa nama dočekali naše goste iz Podravine i priredili im veličanstveni doček.
Uz malo truda svih nas zajedno mogu se usrećiti mnogi u potrebi kojima „Rijeka ljubavi“ nije samo usputna pomoć, već sigurna i stalno ispružena ruka na koju se mogu osloniti.
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 30.07.2022. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak