Posljednja podjela “paketa života”

Sukladno s projektom “Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka”, humanitarna udruga Rijeka ljubavi će od 11. do 30. rujna obaviti posljednju mjesečnu podjelu “paketa života” u realizaciji Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Tako će se tijekom rujna podijeliti paketi za 940 obitelji, odnosno za 3500 članova Rijeke ljubavi, kojima će hrana i ostale potrepštine zasigurno znatno olakšati život.

Korisnici se mole da ponesu ambalažu u koju će staviti donaciju jer će paketi biti obogaćeni i svježim povrćem doniranim od Županije, toaletnim papirom iz projekta “Svježa jutra za bolje sutra” i ostalim prehrambenim proizvodima anonimnog donatora iz Zagreba.

Paketi će se dijeliti prema sljedećem rasporedu: 11., 18. i 25. rujna od 11 do 14 sati, a sve ostale dane rujna od 10 do 13 sati.

Korisnici se upozoravaju da je ovo posljednja podjela “paketa života” prema Projektu (OP FEAD) 2014-2020, zaključno s 30. rujna, dok je daljnji rad udruge upitan zbog problema s natječajima i prostorom, nužnima za Rijeku ljubavi. Mr.M.