POVODOM OBILJEŽAVANJA 10 GODINA USPJEŠNOG RADA HUMANITARNE UDRUGE „RIJEKA LJUBAVI“ ZAPOČINJE PODJELU 800 PAKETA ŽIVOTA ZA 2500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Želimo naglasiti da ćemo s podjelom „paketa života“ za mjesec svibanj 2021. godine s ponosom obilježiti uspješnih deset godina rada humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“.
Ponosni smo na svako humano djelo koje nadahnjuje naš novi dan i daje nam snagu za nove pothvate kojima možemo učiniti nešto lijepo , usrećiti obitelji u socijalnoj potrebi i vratiti osmjeh i radost na lica siromašnih obitelji.
Na žalost humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nije u mogućnosti , a želje su nam bile velike da svih 1000 obitelji budu sretne i zadovoljne sa donacijama odnosno „paketima života“ za ovaj mjesec, međutim uspjeli smo osigurati svega 800 paketa za oko 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Naši dragi donatori, dobročinitelji i prijatelji sa svojim skromnim financijskim i materijalnim potporama, uključujući i OBŽ sa uplaćenim sredstvima za projekt Humanost na djelu za socijalu cijelu složili smo pakete života za mjesec svibanj 2021.
Živimo u teškim vremenima, većina stanovništva je u problemima kako preživjeti, a kriza morala nikada nije bila izraženija.
Dvije godine odnosno od mjeseca travnja 2019. uspjeli smo preživjeti zahvaljujući donacijama pred istekom roka, čeka se realizacija OP FEAD Faza III koji je odobren humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“.
Podjela započinje

26.05.2021. od 10:00 do 12:00 sati svakog dana uključujući i subotu

„Paket života“ sadržavat će 17 proizvoda u vrijednosti oko 205,00 kn i dječji paketići koji će sadržavati široku lepezu slatkiša od čokolada, bombona, krem banana, hrenovki, čipsa, sokova i naranči u vrijednosti od 60,00 kn.
Za sada imamo za podmiriti 800 obitelji odnosno 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi koje će zajedno s „paketom života“ dobiti jutarnji doručak i sve donacije koje dolaze u toku podjele biti će sastavni dio paketa.
Dajemo sve od sebe i upućujemo Apel dragim sugrađanima lijepe naše da nam pomognu kako bi osigurali još 200 paketa i pokrili svih 1000 obitelji korisnike „Rijeke ljubavi“ koje žive u siromaštvu.
Naša misija je da svakodnevno brinemo i borimo se za sve one koji su u socijalnoj potrebi i ovim Vas putem pozivamo da se svakoga dana sjetite onih kojima je pomoć drugih potrebna i da učinite humano djelo.
Naglašavamo da se naši korisnici i dalje moraju prethodni dan najaviti na telefon Udruge 283-417 od 11:00 do 12:00 sati.
Molimo naše korisnike da se i dalje drže socijalne distance, a za red će se kao i uvijek pobrinuti djelatnici PU Osječko-baranjske koji su ponos našega Grada, te su uvijek spremni za pomoć svojim građanima.
Da bi složili „pakete života“ za mjesec siječanj omogućili su nam naši dragi donatori koji nas nikada ne zaboravljaju, ali na žalost neke obitelji ostati će bez paketa života jer donacije su nedovoljne da bi pokrili sve obitelji koje žive u siromaštvu.
Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.
Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće i veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.
I život teče polako dan po dan
U njemu se rijetko ostvaruje san
Svakim danom sve je više tuge
Teško je mislit na sebe a kamoli na druge
Pa ipak svatko od nas snuje snove
Ploveći s rijekom što „Rijeka ljubavi“ se zove

U Osijeku, 21.05.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak