POVODOM SVJETSKOG DANA SOCIJALNE PRAVDE 20. VELJAČE POČINJE VELIKA PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Na radost humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ kao i preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi započinje podjela „paketa života“ za mjesec veljaču 2019 iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“.
Dragi naši korisnici pozivamo Vas povodom Svjetskog dana socijalne pravde 20. veljače (srijeda) na veliku podjelu prehrambenih proizvoda kako bi poboljšali kvalitetu života naših korisnika.
Pozivamo Vas na podjelu
20.02.2019. ( srijeda ) od 10 do 13,30 sati i dijelit će se svaki slijedeći radni dan
„Paket života“ za mjesec veljaču 2019. sadržavat će iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 15 proizvoda, a Udruga će zahvaljujući donacijama naših dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote dodati još 6 proizvoda tako da će paket sadržavati 21 proizvod čija je vrijednost 275,00 kn.
Pomoć kako u prehrambenim i financijskim potporama, humanitarni lanac dobrota širi se i slijeva u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ koja nadahnjuje potrebite, a svoju potporu dali su mnogi naši anonimni donatori, škole , sugrađani, gospodin E.K. iz Zagreba koji osim prehrambenih proizvoda uvijek obraduje naše mališane sa svježim i sočnim hrenovkama:
Rijeka ljubavi teče i teče … pored Drave … Dunava … do kraja svijeta … I priča o dobrim ljudima … okupljenih oko jednog, jedinog cilja – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet!
To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našem Gradu i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Napominjemo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“, voziti 20.02. i 21.02. i paketi našim starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 18.02.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak