POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Izuzetna nam je čast, radost i zadovoljstvo pozvati Vas na dane otvorenih vrata udruga koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018.

Aktivnosti koje će provoditi Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi“ su:

24.05.2018. (četvrtak) od 10 do 14 sati
– Grahijada- podjela u 12 sati (molimo sugrađane da ponesu svoje posude) uz ostala iznenađenja

25.05.2018. (petak) od 10 do 14 sati
– podjela 20 školskih torbi u 10 sati ,donacija Crvenog križa Slatina za prvoškolce iz obitelji u socijalnoj potrebi, a sva ostala djeca bit će uključena u projekt „ Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći ” u 8 mjesecu – Udruga je pripremila tom prigodom 200 pizza za djecu u socijalnoj potrebi

26.05.2018. (subota) u 11 sati
VELIKO IZNENAĐENJE ZA SVE GRAĐANE NAŠEG LIJEPOG GRADA
– Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ poziva građane na Trg Ante Starčevića na druženje povodom obilježavanja svog 7. rođendana ( osnovani 26.svibnja 2011 godine )

Da bi vrhunac zadovoljstva bio potpun molimo građane, dobročinitelje da se uključe u veliki humanitarni lanac dobrote kako bi prikupili donacije u hrani koje će biti uključene u podjelu paketa za mjesec lipanj. U potrebi smo za uljem, šećerom, brašnom, tijestom i jajima.
Aktivnost je to u sklopu novog projekta ” Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći “, iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije.

Zabavni program uljepšat će naši dragi gosti:
– popularni, dragi i rado slušan pjevač STJEPAN JERŠEK ŠTEF – mladi pjevač ANDREJ DORIĆ koji iza sebe niže velike uspjehe – plesni studio SHINE pod vodstvom MIRE SEKEREŠ – vrhuncu događanja u humanoj aktivnosti pridonijet će glumci našeg HNK-a zajedno sa gospođom MIROM PERIĆ-KRALJIK
Svu ovu ljepotu, humanost i dobrotu zasladit ćemo toplim, slatkim krafnama !

Pozvani su i predstavnici Grada Osijeka i Osječko-baranjske Županije.

Toplo se nadamo kako će se naši građani odazvati i pokazati svoju humanost kao i svih ovih sedam godina postojanja humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“.

Izuzetno se radujemo Vašem dolasku.

Osijek, 22. svibnja 2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak