POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Javna objava korisnicima novih socijalnih iskaznica

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u suradnji s Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo grada Osijeka dana 17.11. ,18.11. i 19. 11.2015. u 10h u prostorijama Udruge u Strossmayerovoj 68 podijelit će 530 paketa za socijalno ugrožene jednorodne obitelji i samce.

Od toga 130 paketa pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih na osnovu projekta „Od pomoći Vaše za bolje sutra naše“ , a 400 paketa ide socijalno ugroženim obiteljima zahvaljujući : našem stalnom donatoru – tvrtki koja nas godinama prati sa svojim prehrambenim proizvodima; gospodinu Branku Ostoviću – našem velikom humanisti koji učestvuje u svim našim humanitarnim akcijama; anonimnoj umirovljenici koja nam je donirala jednu tonu krumpira; trgovačkoj školi „ Davor Milas „ koja provodi hvale vrijedni projekt „ Svako dijete jedan prehrambeni proizvod“; anonimnom donatoru sa širokom lepezom prehrambenih i higijenskih proizvoda i ostalog – kojima će obogatiti „ Pakete života „ za obitelji u potrebi; RRA OBŽ na financijskoj potpori i svim našim dragim građanima i dobročiniteljima velikog plemenitog srca.

Paket će sadržavati 14 proizvoda, a uz njega će svaki korisnik nove socijalne iskaznice ( Butre) dobiti i kašetu soćnih i slatkih jabuka.
Dana 17.11.2015. ( utorak ) u 10h dijelit će se 130 paketa za socijalno ugrožene jednorodne obitelji i samce, a koje pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih ( samo sa pozivom ).

Dana 18.11.2015. ( srijeda ) u 10 h dijeliti će se 200 paketa korisnicima novih soc. iskaznica od slova A do slova M. – do isteka zaliha.
Dana 19.11.2015. ( četvrtak ) u 10h dijelit će se 200 paketa korisnicima novih socijalnih iskaznica od slova N do slova Ž. – do isteka zaliha.
Činimo sve da poboljšamo kvalitetu života naših sugrađana, ali nismo svemogući, no za oko 2500 članova obitelji donijet ćemo radost u njihove domove.