POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka će dana 20. 11. 2015. ( petak ) u 10 sati i 30 minuta u gradskoj četvrti „ Gornji grad “, Lava Mirskog 1 za djecu iz socijalno ugroženih obitelji obilježiti „ Međunarodni dan prava djeteta“ s prigodnim programom i darovima.

Molimo roditelje koji su potvrdili svoj dolazak da svakako povedu djecu…s radošću Vas očekujemo!

Zhvaljujući velikim humanistima-dobrovoljnim darivateljima krvi osigurani su bonovi za pizzu, a pekarna „ Nova Forca“ donirala je male lepinje s čevapima. Na veliku radost naš dragi anonimni donator Udruzi je poklonio široku lepezu raznih proizvoda : prehrambenih proizvoda, donjeg rublja, higijenskih potrepština i igračaka koje će na radost najmlađih ovom prigodom biti i podjeljene.

Nisu zaboravljene niti majke koje će zahvaljujući Udruzi pčelara Slavonije i Baranje „ Radilica“ Rijeci ljubavi donirali sav ocijenjeni med koji će biti nazočnim majkama i darivan.

Ovaj dogođaj upriliti će i zabavni program, a nastupaju : bend „Gradski šetači“ i plesna skupina Mire Sekereš „ Shine“…….Rijeka ljubavi