POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Humanitarna udruga ‘Rijeka ljubavi’ u suradnji s udrugom ‘Moj Borongaj’ iz Zagreba, koju predstavlja gosp. Damir Rapo, i s Dječjim kazalištem ‘Branko Mihaljević’ iz Osijeka, dana 06. prosinca 2015. (nedjelja, blagdan Sv. Nikole) u gradskoj četvrti ‘Tvrđa’, na Vij. I. Meštrovića u 10:30 h, podijelit će poklon pakete 50 djece iz socijalno ugroženih obitelji.

Zahvaljujući reportaži RTL-a na temu siromaštva, gdje su bile nazočne majke s djecom, odazvao se veliki broj djece grada Zagreba, koja su se odrekla svojih igračaka za djecu Osijeka. Akciji se priključilo i Dječje kazalište ‘Branko Mihaljević’, čiji će polaznici dramskog studija izvesti program pod nazivom ‘Daj najbolje od sebe’ i donijeti prekrasno oslikane kutije prepune igračaka i knjiga. U ime kazališta, poklone će podijeliti Sv. Nikola, uz prisustvo ravnatelja Ivice Lučića i voditeljice marketinga Jasminke Mesarić. Prisutnu djecu razveseliti će u zabavnom dijelu i mladi bend ‘Gradski šetači’ iz Osijeka.