POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA TREĆE ŽIVOTNE DOBI

Međunarodni dan starih osoba je poseban dan za sve starije osobe širom svijeta. Obilježava se 1. listopada sa ciljem da se naglasi koliko je važno prilagoditi okruženje u kome
živimo potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi. Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ fokusira se na humanost i tom prigodom pozivamo sve naše korisnike starije životne dobi, naše umirovljenike 01.10.2020. ( četvrtak ) od 10:00 do 12:00 sati na podjelu pizze donacija GDCK Zagreb odnosno dar Nadbiskupije Zagrebačke, svježeg i hrskvog čipsa našeg dragog donatora Kannana iz Donjeg Miholjca, mirisnih i ukusnih čvaraka donacija Mesne industrije Ravlić. Naši umirovljenici od svoje skromne mirovine ne mogu si priuštiti ove izuzetno kvalitetne i ukusne proizvode. Radujemo se Vašem dolasku sa željom da svim ovim patnjama dođe kraj i da u našem lijepom Gradu i prelijepoj domovini naši umirovljenici dostojno žive, te u veselju prožive svoju starost.

Želimo svim umirovljenicima izraziti zahvalnost i odati priznanje za sve ono što su činili i što čine u svojim obiteljima i zajednicama, ali i skrenuti pozornost na probleme i teškoće s kojima se danas susreću. Čestitamo svim osobama starije životne dobi Međunarodni dan starijih osoba uz divljenje kako uspjevaju preživjeti ovo teško turbulentno vrijeme i želimo im puno zdravlja da požive još dugi, dugi niz godina uz obilje Božjeg blagoslova.

U Osijeku, 30.09.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak