POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST VELIKA PODJELA 800 PAKETA ŽIVOTA ZA OKO 2400 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC RUJAN 2019.

Unatoč teškim životnim okolnostima i ovaj mjesec humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uspjela je složiti 800 paketa života za oko 2400 članova obitelji u socijalnoj potrebi i ne samo to nego i 150 slatko – slanih paketića za dječicu „Rijeke ljubavi“.
U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ svega ima pa i pokoja suza radosnica, a sve zahvaljujući našim dragim donatorima koji s riječi prelaze na djela i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Udruga je uspjela uz pomoć donacija naših dobročinitelja povećati broj sa 700 na 800 paketa života, a sadržavati će 16 proizvoda u vrijednosti od 173,00 kn, a omogućili su ga naši dragi donatori, prijatelji koji nas nikada ne zaboravljaju a to su:
– anonimni donator E.K. iz Zagreba
– Lions Club Drava Osijek – Županija Osječko-baranjska s projektom „Hrana za bolje sutra“
– anonimni donator OPG Petrijevci
– OPG – EKO Pavičić iz Petrijevaca
– anonimni donator s bogatom donacijom široke lepeze prehrambenih proizvoda
– SPAR Hrvatska koji redovno donira kruh putem aplikacije Banka hrane
– financijske potpore Barbara Karlo Gergorić iz Rovinja, L.A.M.B. iz Zagreba, Kata Pekčec iz Rijeke, Lilja Čatović iz Mokošice i svi naši dragi sugrađani koji se odriču od sebe kako bi pomogli potrebitima
Širi se horizont socijalne osjetljivosti i na druge Županije, ali šire se donacije i na druge trgovačke lance što nas izuzetno usrećuje i veseli, kako humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i obitelji u socijalnoj potrebi, jer to je jedini način nahraniti gladne.
Želimo naglasiti da će donacije koje svakodnevno dolaze biti uključene u podjelu „paketa života“.
Ne nalazimo prave riječi na koji način iskazati zahvalnost i sreću svim našim dragim dobročiniteljima nosimo ih duboko u svojim srcima.
Želimo zemlju bez gladi , zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi.
Molimo naše korisnike da ne stvaraju velike redove i gužvu jer humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ dijelit će pakete života do kraja mjeseca odnosno 30.09.2019.

Podjela počinje 18.09.2019. /srijeda/
od 10:00 do 11:00 sati samo dječji paketi,
a od 11:00 do 13 sati podjela paketa ostalim korisnicima
i svaki slijedeći radni dan od 10:00 do 13:00 sati.

Paralelno sa podjelom paketa vozit će se starim, bolesnim i invalidnim našim korisnicima u njihove domove.

Zahvaljujemo javnim medijima koji su u svojim reportažama obznanili istinu o siromaštvu među nama i na taj način podigli svijest javnosti da gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.
Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 12.09.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak