Predstavljanje informatičkog sustava KorDon

Danas je povijesni trenutak za naš Grad i za sve socijalne samoposluge u RH jer smo u velikoj vijećnici grada Osijeka , prezentirali informatički sustav „KorDon“, a korisnička inačica sustava je eSoSaPO ELEKTRONIČKA SOCIJALNA SAMOPOSLUGA

Prezentirao ga je njegov tvorac naš izuzetno dragi dobročinitelj, veliki čovjek i humanista profesor dr.sc. Ninoslav Novak, uz prisustvo 30-tak cij. gostiju iz Lijepe naše: ispred Ministarstva poljoprivrede RH gđa. Višnja Čagalj i Andreja Martonja Hitrec, ispred Županije osječko-baranjske dožupan gosp.Dragan Vulin; ispred grada Osijeka dogradonačelnik gosp. Denis Ambruš;Grad Zagreb predstavljao je kao izaslanik gradonačelnika gosp. Milana Bandića gosp. Nenad Novak iz informacijskog i komunikacijskog centra; zamjenik gradonačelnika Belišća gosp.Domagoj Varžić ; predstavnici Caritasa zagrebačke Nadbiskupije ; predstavnici gradskih društava Crvenog Križa iz Zagreba , Osijeka, Virovitice i Križevaca; predstavnici ravnateljstva Vikirijata i Caritasa; predsjednica CEIP-a; udruge: „Most“iz Splita; Belišća; „ Duga „ Vukovar; „ Kolajna ljubavi“ Imotski, „ Dar dobrote“ Našice i soc. samoposluga iz Vinkovaca.

Ovaj sustav se trenutno nalazi na lokalnom serveru a cilj je da on postane javno dobro te njegovo povezivanje sa sustavom e-građanin.Tako bi smo dobili u konačnici tkz. elektroničku socijalnu samoposlugu. Zahvaljujemo se svim sudionicima ovoga skupa a posebno našem prezentatoru gosp. Ninoslavu Novaku i njegovoj ekipi VIS SG Lavine, medijima i volonterima na uspješnoj realizaciji predstavljanja ovog informatičkog sustava. Susret je završio sa ručkom-slavonskim grahom i palačinkanma i ugodnim druženjem organizatora udruge Rijeka ljubavi i gostiju u restoranu“ Kopika“.