PRIOPĆENJE

Danas u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi dešavaju se velika događanja jer već u ranim jutarnjim satima slijevala se rijeka naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, majke s djecom, s kolicima, torbama prema Strosmayerovoj 68.
Na žalost naši korisnici upoznati su sa neimaštinom jer se vraćamo na 2015/2016. godinu kada veliki dio nije imao ni za jedan obrok dnevno, stoga na svaki poziv Udruge svi se odazivaju i ako podjela traje cijeli mjesec.
Stoga od srca zahvaljujemo našim dragim donatorima čije su donacije učestale i suosjećaju s obiteljima u socijalnoj potrebi.
Za donaciju se pobrinuo prelijepi grad Dubrovnik i njegovi humani građani uputivši 5 tona hrane i higijenskih potrepština za koje smo bili u velikoj potrebi. Naši dragi Dubrovčani mislili su na sve mlade, stare, bolesne i nemoćne. Njihova plemenita srca dotakla je tužna priča naših obitelji u socijalnoj potrebi, te su odlučili ovom velikom donacijom barem na kratko vratiti radost i nadu u bolje sutra.
U podjelu smo uključili i donaciju našeg dragog donatora Žito d.o.o. sa suhomesnatim proizvodima i suhomesnate proizvode donaciju iz lijepog grada Dubrovnika.
Svojom plemenitošću pokazali su nam odgovor na pitanje ” Gdje je nestao čovjek? „. Na našu veliku radost, taj čovjek je svuda oko nas. Taj čovjek je u Dubrovniku, Braču, Novom Marofu, Zagrebu i svim ostalim gradovima Lijepe Naše.
Radujemo se Vašem dolasku i očekujemo obećane donacija.

U Osijeku, 22.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak