PRIPREME ZA VELIKU PODJELU PAKETA ŽIVOTA ZA PREKO 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Od ranih jutarnjih sati marljivo se radi u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ , donacije stižu, vrše se pripreme za veliku podjelu „paketa života“ koja će započeti 20.09.2018. u 10 sati.
Donacije su pokrivene iz projekta „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Neizmjerno smo zahvalni Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje na čelu s direktorom Stjepanom Ribićem koji nas prati već pet godina i naravno timu mladih projekt menager Toni Žufić i ostaloj ekipi.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ presretna i zahvalna kako u svoje ime tako i u ime preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi i 600 djece da je projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ u realizaciji.
Zahvaljujući našim donatorima Fondu europske pomoći za najpotrebitije, naša udruga uspjela je ostvariti svoju misiju i san gladne nahraniti. U vrijeme izobilja i dalje veliki broj djece, nemoći i gladnih gladuje. Projektom kojeg Udruga trenutno provodi možda neće uspjeti izbrisati sve nedaće i svaki tužan pogled, ali ono čemu težimo i uspijevamo jest izmamiti osmjeh na preko 3500 lica svakog mjeseca, umanjiti brige za poneki obrok na obiteljskom stolu, pokazati onima koji su sami, nemoćni da nisu zaboravljeni.
Svatko od nas svojim čestitim radom i životom može širiti ozračje ljubavi, razumijevanja, dobrote i mira. Zalažemo se i vjerujemo u čuda da će doći dan bez gladi u svakoj kući, gradu kada će biti moguće da jedni druge volimo i zagrlimo.
Dragi korisnici slike govore više od riječi Vaša „Rijeka ljubavi“.

U Osijeku, 17.09.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak