PRISTIGA KAMION PREHRAMBENIH I HIGIJENSKIH POTREPŠTINA SA OTOKA BRAČA

U humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi nema granice humanosti, a današnji dan će biti dan za pamćenje, a tu veliku radost želimo podijeliti s našim dragim sugrađanima, obiteljima u socijalnoj potrebi jer je i njima namijenjena.
Stigli su nam naši dragi prijatelji velikog srca Društvo Hrvatskog Crvenog križa Brač sa donacijom koju su sakupili uz potporu svih građana, školaraca prekrasnog nam otoka Brača.
Suze radosnice su odraz humanosti, ljepote, plemenitosti velikog srca što su ga svojom velikom donacijom u kamionu prepunom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština koja se slila i stopila s Rijekom ljubavi u našem prekrasnom gradu Osijeku.
Naši dragi Bračani mislili su na sve mlade, stare, bolesne i nemoćne. Njihova plemenita srca dotakla je tužna priča naših obitelji u socijalnoj potrebi, te su odlučili ovom velikom donacijom barem na kratko vratiti radost i veselje za nadolazeće blagdane. Svojom plemenitošću pokazali su nam odgovor na pitanje ” Gdje je nestao čovjek? „. Na našu veliku radost, taj čovjek je svuda oko nas. Taj čovjek je u Braču, Dubrovniku, Novom Marofu, Zagrebu i svim ostalim gradovima Lijepe Naše, a najviše u srcima naših mladih- naša budućnost.
Radosno iščekivani kamion stiže uz burni pljesak prisutnih volontera, građana, ciku dječice koja znaju da će biti nagrađena, a naravno to su popratili i mediji.
Kamion je bio prepun prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, dječjih paketića i ostaloga što su naši vrijedni volonteri unosili puna 3 sata i slagali u police i napunili ured socijalne samoposluge.
Koliko je ljubavi utkano u ovoj velikoj donaciji riječima se ne može iskazati.
Suze radosnice caklile su se u očima naše predsjednice, članova udruge, volonterima i naravno naših korisnika koji su s oduševljenjem pratili istovar artikala.
Neka dragi Bog blagoslovi Vašu dobrotu i suosjećanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi da se barem na kratko osjećaju zbrinuti i voljeni.
Veliki prijateljski pozdravi i tople zagrljaje šaljemo iz srca Slavonije od Osječke Rijeke ljubavi našoj Bračkoj Rijeci ljubavi.

U Osijeku, 09.12.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak