PRVI DAN PODJELE 700 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dobra vijest brzo se širi našim lijepim Gradom pa tako i javna objava o podjeli 700 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi što znači da pokrivamo oko 2100 članova obitelji.
Već u ranim jutarnjim satima stvorio se poveći red umirovljenika, invalida i ostalih naših korisnika, a u vrijeme podjele bilo je skoro preko 250 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i podjela je trajala do 12:00 sati.
Najljepši dio uslijedio je u 12:00 sati kada smo podijelili 120 slatko-slanih paketića djeci „Rijeke ljubavi“ i neka ovaj radostan dan bude priča koja će nas vezivati i poticati na međusobno povezivanje, poštovanje i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su iskazali i pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama.
Zahvaljujući našem dragom donatoru E.K. iz Zagreba dječica su dobila hrenovke koje obožavaju i svakoga mjeseca željno iščekuju.
Vrijednu donaciju široke lepeze voćnog jogurta našeg dragog donatora Meggle Hrvatska ukomponirali smo u podjelu paketa života , te unijeli radost i slatki okus u mnoge obitelji. Ova slatka donacija obradovati će naše mališane , trudnice, umirovljenike, stare i mlade naše korisnike u socijalnoj potrebi.
„Paket života“ je dopunjen sa donacijom pizze, prehrambenim proizvodima pred istekom roka naših dragih donatora Konzuma i SPAR Hrvatska i donacijom voćnih jogurta Meggle Hrvatska tako da je vrijednost paketa bila oko 250,00 kn.
Paralelno sa podjelom paketa vozili smo našim starim i invalidnim korisnicima „pakete života“ u njihove domove.
Izuzetno smo sretni, ponosni i zahvalni što je podjela paketa života i podjela slatko-slanih paketića dječici „Rijeke ljubavi“ protekla izuzetno ugodno zahvaljujući djelatnicima Policijske uprave Osječko-baranjske koji su svoj posao obavili na svoj dostojanstven način uz puno pažnje kao i uvijek na zadovoljstvo, radost i ponos našeg grada.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 21.01.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak