PRVI DAN PODJELE 800 „PAKETA ŽIVOTA“ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC RUJAN 2021.

Dobra vijest brzo se širi našim lijepim Gradom pa tako i javna objava o podjeli 800 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi što znači da pokrivamo oko 2500 članova obitelji.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” s velikom ljubavlju daje svoj doprinos pomažući korisnicima u potrebi kako bi preživjeli u ovo teško vrijeme materijalne depresije koja se zavukla u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
U dvorištu Udruge sve je bilo užurbano, usporedo s podjelom paketa života pristizale su donacije koje su naši vrijedni volonteri istovarali uz veselje I osmijehe.
To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našem Gradu i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Naši dragi dobročinitelji, prijatelji odazivaju se na naš “vapaj” I zahvaljujući njihovoj empatiji nadamo se da ćemo I ovaj mjesec pokriti svih 1000 obitelji.
„Paket života“ je sadržavao 16 proizvoda i dopunjen je s hranom pred istekom roka, a iznos paketa bio je oko 229,00 kn. .
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su iskazali i pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama odričući se od sebe kako bi vratili vjeru u bolje sutra.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.
Nadamo se da će jednoga dana patnji doći kraj i da ćemo imati zemlju bez gladi, zemlju mira i ljubavi u kojoj ćemo jedni druge voljeti.
Treba oplemenjivati ovaj svijet, jer čemu sva dobra ovoga svijeta bez ljubavi, bez srca koje kuca iskrenom toplinom za drugog čovjeka.
„BITI HUMAN ZNAČI BITI ČOVJEK“.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 14.09.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak