PRVI DAN PODJELE 800 „PAKETA ŽIVOTA „ ZA MJESEC SRPANJ 2018.

Dobra vijest brzo se širi našim lijepim Gradom pa tako i javna objava o podjeli 800 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi što znači da pokrivamo oko 2500 članova obitelji.
Već u ranim jutarnjim satima stvorio se poveći red, a u vrijeme podjele bilo je skoro preko 400 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i podjela je trajala do 14 sati.
Želimo obavijestiti naše korisnike da ćemo nastaviti i slijedećih dana dijeliti „pakete života“.

Podjela ide od 10 do 14 sati, odnosno sve dok zalihe traju.

Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su iskazali i pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama.
Moramo naglasiti da u informacijskom sustavu humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ ima 1349 obitelji odnosno preko 3500 članova i na žalost jedan dio korisnika ostat će bez svog paketa života koji za mnoge „život znači“.
Tužni smo i žalosni što mnogi bešćutno okreću glavu od korisnika u socijalnoj potrebi koji u redu čekaju pakete života i nažalost još uvijek u našem lijepom Gradu ima korisnika obitelji u socijalnoj potrebi koji nemaju ni jedan obrok dnevno, i strpljivo čekaju pred kontejnerima.
Nada i vjera u bolju sretniju budućnost bez gladi postoji jer projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ toplo se nadamo bit će u realizaciji za mjesec kolovoz 2018. i doći će dan bez gladi.
Vaša „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 17.07.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak