PRVI DAN PODJELE “PAKETA ŽIVOTA” ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SIJEČANJ 2019.

Danas, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ jedan je od sretnijih dana.
Vrši se podjela 3.500 paketa života za naše korisnike u socijalnoj potrebi.

Već u ranim jutarnjim satima stvorila se kolona korisnika u socijalnoj potrebi. Bilo je tu majki s djecom, invalida, trudnica, i preko 40-ak djece koji su smrzavajući se sa svojim roditeljima strpljivo čekali svoj red.

I ovoga mjeseca paketi iz Operativnog programa FEAD II bogati sa čak 18 proizvoda, tako da svaka naša domaćica može zbrinuti svoju obitelj do sljedeće podjele. Paketi teže oko 30 kilograma, čija se vrijednost procjenjuje na oko 250 kuna.
Ono što nas izuzetno usrećuje jest radostan osmijeh majke i djece, jer znaju da ih nikada ne zaboravljamo kako na njihovu obitelj, tako i njihove mališane, koji svaki put uz redovito bogate pakete dobiju po još nešto, samo za njih. Tom prigodom svoj djeci „Rijeke ljubavi“ udruga je podijelila i voćne paketiće s klementinama, bananama i čokoladnim desertima.

Veseli osmijeh na dječjem licu daje nam snage da ustrajemo bez obzira na hladnoću i podjelu ovih paketa pod vedrim nebom, ali toplo se nadamo kako će u „Rijeci ljubavi“ uskoro zasjati sunce.
U našem Gradu i domovini i dalje ima dobrih ljudi koji ne okreću glave od potrebitih, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet, pa učinimo to zajedno!

Na kraju želimo obavijestiti sve korisnike u socijalnoj potrebi kako će Udruga bez obzira na hladnoću i vremenske prilike s podjelom, kao i svakoga mjeseca, nastaviti do kraja mjeseca, svakoga radnog dana od 10 do 13:30 sati.

Stoga nema potrebe za stvaranjem velikih redova i gužve, jer su paketi iz projekta i dalje osigurani za svakoga člana kućanstva obitelji u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 22.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak