PRVI DAN PODJELE USKRŠNJIH PAKETA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Neizmjerno se radujemo što smo za nadolazeći kršćanski blagdan Uskrs zahvaljujući našim dragim dobročiniteljima koji su se odazvali na naš „vapaj“ uspjeli složiti „paket života“ koji za naše korisnike život znači.
Vremena su izuzetno teška, suočeni smo s borbom protiv pandemije COVID 19 i došlo je do socijalnog kolapsa gospodarstva, potresi koji su uzrokovali velike štete i boli kako građanima Petrinje, Gline tako i cijeloj lijepoj našoj i sve više i više je građana koji su u potrebi.
Želimo naglasiti da su životni problemi sve teži i teži, a sugrađani sve siromašniji.
Jedino u Hrvatskoj raste broj kako siromašnih tako s druge strane bogatih, izgubio se srednji sloj koji ne može preživjeti cijeli mjesec od svojih primanja.
Poštujemo naputke našeg Stožera civilne zaštite OBŽ, striktno se pridržavamo socijalne distance uz obvezno nošenje zaštitnih maski i 25 nazočnih korisnika obitelji u socijalnoj potrebi.
Izuzetno se radujemo jer smo usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“ sa slatko-slanim paketićima zahvaljujući beskrajnoj humanosti naših dragih donatora koji nikada, ama baš nikada ne zaboravljaju našu najmlađu populaciju.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju i radošću složila je dječje pakete koji su sadržavali voće, slatkiše i hrenovke koje dječica obožavaju.
Podjela je protekla izuzetno ugodno, u najljepšem miru uz nazočnost djelatnika Policijske uprave Osječko-baranjske.
Raduje nas što naša policija svaki mjesec osigurava i obavlja svoj posao na dostojanstven način uz puno pažnje, jer ona je ponos našega Grada.
Želimo naglasiti da podjela ide i dalje, telefon 283-417 dostupan je od 11:00 do 12:00 sati i molimo naše korisnike da nas ne zovu izvan ovog termina jer imamo i drugih obveza oko nabavke hrane i administrativnih poslova.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.
Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi i vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
VELIKO HVALA !!!
Kroz vašu dobrotu pod nebom što se plavi
Sve je više radosnih lica u Rijeci ljubavi.
U Osijeku, 27.03.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak