PRVI DAN , RADOSTAN , VESEO, DAN ZA PAMĆENJE PODJELA 1000 BOŽIĆNIH „PAKETA ŽIVOTA“ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ bio je dan za pamćenje, sretan, veseo, radostan, pun ozračja ljubavi i mira. Međusobni suosjećaj osjetio se kako kod obitelji u socijalnoj potrebi tako i kod volontera jer je božićno darivanje nadišlo i popunilo svu nadu i vjeru iščekivanja kršćanskog blagdana Božića.
Dvorište Udruge prigodno je ukrašeno božićnim darovima, lampicama, balonima, okićenim borom sa šarenim kuglicama što sve nadahnjuje radošću, punim srcem topline i iščekivanja ispunjenja nade u bolje sutra.

Svu ljepotu i bogatstvo široke lepeze prehrambenih proizvoda omogućili su nam naši dragi donatori kojima se neizmjerno zahvaljujemo i ne nalazimo prave riječi zahvale na empatiji prema obiteljima koje žive u siromaštvu. Neka ih dragi Bog ispuni novom duhovnom snagom i radošću čineći dobra djela. Svi korisnici su s oduševljenjem, punim torbama i što ih između ostalog raduje s bonom od 25,00 kn moći ukrasiti i poboljšati blagdanski objed uz ostale prehrambene proizvode. Ovom prigodom neizmjerno smo zahvalni našim djelatnicima policije Osječko-baranjske koji su bili nazočni na podjeli i dali svoj doprinos kako bi podjela paketa života prošla u miru i dostojanstvu.

Naglašavamo i molimo naše korisnike da se međusobno povežu, jer se moraju poštovati mjere Stožera civilne zaštite samo 25 korisnika može biti nazočno na dan. Povežite se i neka jedan korisnik podigne pakete za 4 do 5 ostalih korisnika kako bi svi dobili svoje pakete i u miru sa svojim obiteljima dočekali Božić uz božji blagoslov.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ se trudila i dala sve od sebe bez obzira na pandemiju COVID 19 da osigura za sve korisnike obitelji u socijalnoj potrebi pakete života. Vjerujemo da ćete svi dati potporu, da kao sretna obitelj dočekamo Kristovo rođenje u krugu svojih najmilijih u toplini svojih domova. Više ljubavi za međusobno povezivanje donijet će nam radost u našim srcima, jer Božić je blagdan nade, vjere i čovjek je čovjeku najbliži, stoga neka božićno svijetlo obasja put nade i vjere u bolje sutra.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 09.12.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak