Rijeka ljubavi nastavlja sa podjelom paketa života

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi nastavlja sa podjelom paketa života zahvaljujući donaciji izuzetno humanih i dragih građana Dubrovnika koji je uputio prehrambene proizvode i higijenskih potrepština za koje smo bili u velikoj potrebi. Naši dragi Dubrovčani mislili su na sve mlade, stare, bolesne i nemoćne. Njihova plemenita srca dotakla je tužna priča naših obitelji u socijalnoj potrebi, te su odlučili ovom velikom donacijom barem na kratko vratiti radost i nadu u bolje sutra našim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.
Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi pakete je dopunio naš dragi donator Meggle Hrvatska d.o.o koji nas ne zaboravlja sa čvrstim jogurtom u kantici od 900 grama.
Podijelili smo 800 paketa života za 11. mjesec u redovnoj isporuci ,a uz pomoć naših dragih građana Dubrovnika uskoro se približavamo istoj brojci sa skromnim paketima života.
Svojom plemenitošću pokazali su nam odgovor na pitanje ” Gdje je nestao čovjek? „. Na našu veliku radost, taj čovjek je svuda oko nas. Taj čovjek je u Dubrovniku, Braču, Novom Marofu, Zagrebu i svim ostalim gradovima Lijepe Naše.
Slike govore više od riječi.

U Osijeku, 24.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak