„RIJEKA LJUBAVI“ ZAPOČINJE PODJELU 800 PAKETA ŽIVOTA ZA 2500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SRPANJ 2021.

Na žalost humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nije u mogućnosti , a želje su nam bile velike da svih 1000 obitelji budu sretne i zadovoljne sa donacijama odnosno „paketima života“ za ovaj mjesec.

Uspjeli smo osigurati svega 800 paketa za oko 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi uz pomoć naših dragih donatora, dobročinitelja i prijatelja, a to su:

– OBŽ sa uplaćenim sredstvima za projekt „Humanost na djelu za socijalu cijelu“
– tvrtka „Žito“ – Interventna jedinica Policijske uprave karlovačke naši „Plavi anđeli“
– anonimni donator E.K. iz Zagreba
– Germania sport d.o.o.
– Lions club Mursa Osijek
– GDCK Slatina

– ostali dobročinitelji kako iz inozemstva, tako i lijepe naše domovine koji se odriču od sebe kako bi poboljšali kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi
Živimo u teškim vremenima, većina stanovništva je u problemima kako preživjeti, a kriza morala nikada nije bila izraženija. Dvije godine odnosno od mjeseca travnja 2019. uspjeli smo preživjeti zahvaljujući donacijama pred istekom roka i donacijama naših dragih, plemenitih i humanih dobročinitelja.
Podjela „paketa života“ započinje

20.07.2021. od 10:00 do 12:00 sati svakoga dana

„Paket života“ sadržavat će 17 proizvoda u vrijednosti oko 225,00 kn i dječji paketići koji će sadržavati široku lepezu slatkiša i higijenske potrepštine u vrijednosti od 65,00 kn.
Za sada imamo za podmiriti 800 obitelji odnosno 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi koje će zajedno s „paketom života“ dobiti lunch paket donaciju Interventne policije Policijske uprave karlovačke, jutarnji doručak odnosno hranu pred istekom roka i sve donacije koje dolaze u toku podjele biti će sastavni dio paketa.
Dajemo sve od sebe i upućujemo Apel dragim sugrađanima lijepe naše da nam pomognu kako bi osigurali još 200 paketa i pokrili svih 1000 obitelji korisnike „Rijeke ljubavi“ koje žive u siromaštvu.
Naša misija je da svakodnevno brinemo i borimo se za sve one koji su u socijalnoj potrebi, jer su prošla vremena tapšanja po ramenu, te Vas pozivamo da se svakoga dana sjetite onih koji žive u siromaštvu.
Naglašavamo da se naši korisnici i dalje moraju prethodni dan najaviti na telefon Udruge
283-417 od 11:00 do 12:00 sati
Molimo naše korisnike da se i dalje drže socijalne distance, a za red će se kao i uvijek pobrinuti djelatnici PU Osječko-baranjske koji su ponos našega Grada, te su uvijek spremni za pomoć svojim građanima.
Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.
Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće i veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.
I opet će jutrom novi redovi stići
Od tuge i gladi glavu neće dići
I čekat će pomoć što daje prijatelj pravi
A to je jedino udruga „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 19.07.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak