SA OTOKA BRAČA STIGAO ŠLEPER S 5 TONA PREHRAMBENIH I HIGIJENSKIH POTREPŠTINA

Korizma je razdoblje pokore i odricanja, vjernici su pozvani postiti, moliti, činiti što više milosrdnih djela. Sa otoka Brača u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ pristigao je šleper pun hrane i higijenskih potrepština. U humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi nema granice humanosti, a današnji dan će biti dan za pamćenje, a tu veliku radost želimo podijeliti s našim dragim sugrađanima, obiteljima u socijalnoj potrebi jer je i njima namijenjena.

Stigli su nam naši dragi prijatelji koji nas nisu zaboravili velikog plemenitog srca Društvo Hrvatskog Crvenog križa Brač sa ravnateljem Crvenog križa Brača Pavao Bonačić sa 5 tona prehrambenih i higijenskih potrepština, a sakupili su je uz potporu svih dragih građana Brača i školaraca.

Naši dragi Bračani mislili su na sve mlade, stare, bolesne i nemoćne kako bi im poboljšali kvalitetu života.

Radosno iščekivani šleper uz burni pljesak dočekali su volonteri udruge i zdušno su se dali na posao istovaranja donacije. Kamion je bio prepun prehrambenih proizvoda, hihijenskih potrepština, dječijih igračaka i ostaloga. Puno je ljubavi utkano u ovoj velikoj 5 tonskoj donaciji, riječima se ne da iskazati.

Sretni smo i presretni, suze su caklile u očima članova udruge jer ova plemenita gesta ostaje duboko u našim srcima.

Neka dragi Bog blagoslovi Vašu dobrotu i suosjećanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi da se barem na kratko osjećaju zbrinuti i voljeni.

Veliki prijateljski pozdravi i tople zagrljaje šaljemo iz srca Slavonije od Osječke Rijeke ljubavi našoj Bračkoj Rijeci ljubavi.

U Osijeku, 14.03.2018. Predsjednica uduge: Štefica Čučak