Studenac darovao 33 palete sokova

U Osijek je humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi stigao šleper s donacijom široke lepeze sokova iz Lipika, namijenjen obiteljima u potrebi. Štefica Čučak, najpoznatija osječka humanitarka i predsjednica Rijeke ljubavi kaže kako je riječ o donaciji 33 palete sokova.
– U našoj se Rijeci ljubavi stalno nešto novo i dobro zbiva, ja kažem da se čuda događaju kako bi se životne brige naših sugrađana bar malo ublažile. Lijepo je znati da nisu zaboravljeni i da su voljeni i od svih nas skupa, volontera iz Rijeke ljubavi koji neprestano radimo da im se priskrbi hrana i ostale potrepštine, ali nisu zaboravljeni ni od donatora. Ovaj je put veliku radost i veselje za našu djecu, umirovljenike, invalide, trudnice i ostalu populaciju osigurao donator Sudenac iz Lipika. Ova je donacija zacijelo jednako razveselila, vidjelo se to i tijekom podjele, i mlade i stare – kaže Štefica Čučak.
Zahvaljuje u ime građana donatoru Studencu, jer mnogi, kaže, nemaju dovolja primanja da si priušte sokove i njima rashlade na ovim ljetnim vrućinama.
– Svi su se naši volonteri prihvatili posla od ranog jutra da se donacija istovari i podijeli okupljenima koje smo pozvali da ne stoje bezrazložno na suncu i vrućini. Vrlo smo brzo podijelili ovu veliku donaciju – kaže Štefica Čučak. D. Pejić