SVEČANA PODJELA SATOVA DONACIJA „WATCH CENTARA“ D.O.O. IZ ZAGREBA

Izuzetno velika radost i veselje ostvaren je san za mnoge naše mališane iz obitelji u socijalnoj potrebi, a nekima će to biti prigodan rođendanski poklon.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ poziva Vas 17.11.2018. (subota) u 11 sati u prostorije Gradske četvrti Gornji grad na adresi Trg Lava Mirskog 1, Osijek na svečanu podjelu vrlo vrijedne donacije satova „Watch centra“ našeg dragog donatora direktora gospodina Slobodana Gačića.
Donator će podijeliti 125 satova djeci koja su imala tu sreću da slučajnim odabirom postanu dobitnici ove vrlo vrijedne donacije.
Tom prigodom, jer humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ podržava natalitet prigodno će nagraditi gospođu Ivanović Gordana našu „naj-mamu“ ponos Hrvatske sa desetero djece i gospođu Glogoški Manuelu majku koja će se ponoviti sa šestom bebom.
Programu će nazočiti osim donatora gospodina Slobodana Gačića predstavnici Grada i Županije, a cijeli događaj će uljepšati plesna skupina „Shine“ pod vodstvom gospođe Mire Sekereš.
To će biti dan za pamćenje, jedan od najljepših dana kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za dio korisnika koji su izvučeni kao sretni dobitnici vrlo vrijednih satova.
Bit će nam čast ovakve trenutke podijeliti s Vama.

Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 13.11.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak