TREĆI DAN PODJELE PAKETA ŽIVOTA ZA MJESEC RUJAN OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas treći dan podjele „paketa života“ odrađen je veliki posao sa srcem i radošću jer smo opet zbrinuli oko 400 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi koji su sa svojom dječicom željno iščekivali svoj “paket života” .
Usporedo s podjelom naši vrijedni volonteri istovarali su preko 20 tona prehrambenih proizvoda kako nitko od naših korisnika ne bi otišao kući bez svog željenog „paketa života“.
Da bi radost bila još veća Dukat mliječna industrija Zagreb donirala je 11 kutija delikatesne salame Mortadela koju su naša dječica iz obitelji u socijalnoj potrebi odmah i degustirala. Dječica su s radošću i osmjehom u svojim ručicama držali sendviče koji su brzo bili pojedeni. Naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb opet je unio radost u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi, a slike govore više od riječi.
Udruga je kao i uvijek naše mališane obradovala čokoladama i hrenovkama našeg donatora E.K. iz Zagreba koji uvijek u svojim donacijama misli na našu najmlađu populaciju.
Želimo naglasiti da se paketi dijele i dalje svaki dan od 10 do 14 sati i da nitko od naših 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi neće ostati gladan, odnosno bez svog „paketa života“ koji za mnoge život znači.

U Osijeku, 21.09.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak