TREĆI DAN PODJELE ”PAKETA ŽIVOTA” ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

I na današnji dan, srijeda 10. kolovoza 2022. nastavljamo sa podjelom ”paketa života” za koje se nadamo da će našim korisnicima osigurati minimalnu opskrbu za neko vrijeme. Želja nam je da svi članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, a naš cilj da u ovom žalosnom i tmurnom razdoblju nitko u našem lijepom gradu ne ostane gladan. Također se zahvaljujemo svim našim dobročiniteljima i volonterima što u ovakvim teškim vremenima uspijevaju održati osmijeh na licu naših korisnika te pomagati potrebitima.
Ovom prilikom posebno želimo istaknuti kako smo beskrajnu zahvalni KONZUMU jer zbog njihovih darežljivih donacija Rijeka ljubavi uspijeva tako jako teći. Njihove donacije pune naša skladišta, a tako i srca naših korisnika.
Cilj našeg života treba biti ljubav i međusobno pomaganje, a mi se ustrajno borimo za ono malo dostojanstva kojeg svaki čovjek zaslužuje.
Nadamo se da će jednoga dana patnji doći kraj i da ćemo imati zemlju bez gladi, zemlju mira i ljubavi u kojoj ćemo jedni druge voljeti, a do tada će Rijeka ljubavi teći i teći pored Drave- Dunava do kraja svijeta i pričati o dobrim ljudima okupljenih oko jednog cilja- pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK!
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak