U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ NASTAVLJA SE VELIKA PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ ZA PREKO 3500 ČLANOVA OBITELJI FINANCIRANIH SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE KROZ FOND EUROPSKE POMOĆI ZA NAJPOTREBITIJE, U SKLOPU PROJEKTA „ZA BOLJE I SRETNIJE SUTRA“ ZA MJESEC SVIBANJ 2022.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nastavlja s velikom podjelom „paketa života“ za preko 3500 članova u socijalnoj potrebi

Podjela „paketa života“ počinje 04.05.2021. /srijeda/do kraja mjeseca

 od 10:00 do 12:00 sati, svaki radni dan

„Paket života“ sadržavat će 19 prehrambenih proizvoda (krumpir, grah, jaja, sir, narodnu kobasicu i ostalo) te 4 higijenskih proizvoda (antiseptičko sredstvo, antibakterijski sapun i ostalo). Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa život.

Želimo naglasiti da ćemo s podjelom „paketa života“ za mjesec svibanj 2022. godine s ponosom obilježiti uspješnih jedanaest godina rada humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“.

Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu život malog čovjek, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustav kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.

Zahvaljujemo našoj Vladi, premijeru mr.sc. Andreju Plenkoviću, zahvaljujemo se i Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, ministru Josipu Aladroviću, ravnateljici Uprave za programe i projekte, Nadi Zrinušić i višem stručnom savjetniku Uglješi Đukiću.

Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima  koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.

Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.

Želja nam je da svi članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, a cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.

Više ljubavi za međusobno povezivanje donijet će nam radost u našim srcima, jer ima nade da ćemo ipak dočekati sretnije dane za sve one koji žive u siromaštvu.

Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.

 

I opet će jutrom novi redovi stići

Od tuge i gladi glavu neće dići

I čekat će pomoć što daje prijatelj pravi

A to je jedino udruga „Rijeka ljubavi“

 

„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“

 

U Osijeku, 28.04.2022.                                                       Predsjednica Udruge: Štefica Čučak