U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ POČELA VELIKA PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ ZA PREKO 3500 ČLANOVA OBITELJI

Danas je zahvaljujući sredstvima Europske unije kroz fond europske pomoći za najpotrebitije, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“ i našim dragim donatorima velikog i plemenitog srca započela velika podjela „paketa života“ za mjesec veljaču 2022. godine.
Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika koji su strpljivo čekali na podjelu paketa života koji za njih život znači.
„Paket života“ sadržava 24 prehrambena proizvoda po svakom članu obitelji, a svako dijete je dobilo slatkiše jer po projektu ni oni nisu zaboravljeni,
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” s velikom ljubavlju daje svoj doprinos pomažući korisnicima u potrebi kako bi preživjeli u ovo teško vrijeme materijalne depresije koja se zavukla u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našem Gradu i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Želja i cilj nam je da svi članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda da omogućimo i da stvorimo svima život dostojan čovjeka.
Prilikom podjele „paketa života“ bili su nazočni djelatnici PU Osječko-baranjske, ponos našeg grada koji su se brinuli da se podjela odvija što mirnije i s puno dostojanstva, od čega im se od srca zahvaljujemo.
Zahvaljujemo se i javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme prenoseći istinu o siromaštvu među nama.
Nadamo se da će jednoga dana patnji doći kraj i da ćemo imati zemlju bez gladi, zemlju mira i ljubavi u kojoj ćemo jedni druge voljeti.
Kriza testira humanost društva i prioritete koje biramo. Želimo živjeti u humanijem i pravednijem društvu, a obitelji koje žive u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Treba oplemenjivati ovaj svijet, jer čemu sva dobra ovoga svijeta bez ljubavi, bez srca koje kuca iskrenom toplinom za drugog čovjeka.
„BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK“

U Osijeku, 09.02.2022. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak