U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ POČINJE VELIKA PODJELA ZA PREKO 3500 ČLANOVA OBITELJI FINANCIRANIH SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE KROZ FOND EUROPSKE POMOĆI ZA NAJPOTREBITIJE, U SKLOPU PROJEKTA „ZA BOLJE I SRETNIJE SUTRA“

Radujemo i veselimo se dragi naši korisnici jer zahvaljujući sredstvima Europske unije kroz fond europske pomoći za najpotrebitije, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“, našim dragim donatorima velikog i plemenitog srca, koji svojim djelima govore da su naše obitelji voljene i da nisu zaboravljene započinjemo podjelu „paketa života“ za mjesec veljaču 2022.
Podjela „paketa života“ počinje 09.02.2022. /srijeda/zaključno do 28.02.2022./ponedjeljak/

od 10:00 do 12:00 sati, svaki radni dan
„Paket života“ sadržavat će 24 prehrambena proizvoda po svakom članu obitelji, a u pakete su ukomponirana i dječica koja će dobiti široku lepezu slatkiša, jer u našem projektu ni oni nisu zaboravljeni.
Veljača je mjesec ljubavi i vrijeme kada želimo onima koje volimo pokazati koliko nam je stalo, a kako to bolje pokazati nego djelima “ljubav treba pokazivati svaki dan i osobe koje su u socijalnoj potrebi razveseliti svojim humanim djelima”.
Prilikom podjele „paketa života“ biti će nazočni djelatnici PU Osječko-baranjske, ponos našeg grada koji će se brinuti kako bi se podjela odvijala što mirnije i s puno dostojanstva.
Veliku zahvalu upućujemo i našim medijima koji nas prate jer imaju moć i snagu brze komunikacije i šire vijesti po cijelom svijetu.
Sve donacije koje pristignu tokom podjele biti će ukomponirane u „pakete života“ i molimo sve naše korisnike da sa sobom ponesu prikladne torbe.
Želja nam je da svi članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda.
Cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće, veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je velik čovjek u svojoj ljudskosti.
„BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 07.02.2022. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak