U HUMANITARNU UDRUGU „RIJEKA LJUBAVI“ STIGAO JE ŠLEPER SVJEŽEG, HRSKAVOG ČIPSA OD NAŠEG DONATORA KANAAN-a IZ DONJEG MIHOLJCA

Stižu dani radosti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ jer svakoga dana naši dragi donatori razvesele obitelji u socijalnoj potrebi.

Danas nam je stigao ogroman šleper našeg dragog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca sa 10 paleta široke lepeze svježeg hrskavog čipsa na veliku radost naših korisnika, starih, umirovljenika, invalida, branitelja i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.

Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje.

Neizmjerno smo zahvalni Kanaanu iz Donjeg Miholjca, direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelaze s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika, unio radost u svaki kutak domova obitelji u socijalnoj potrebi.

Ovu hvalevrijednu donaciju odmah smo ukomponirali u podjelu paketa života.

Kad vjerujemo i vidimo da postoje dobri ljudi koji djelima iskazuju svoju dobrotu, život postaje ljepši, jer dobrota nas povezuje i čini vječno mladima i boljim ljudima.

Toplo se nadamo da će i ostali slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaana iz Donjeg Miholjca, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.

Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 02.08.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak