U NAŠ GRAD STIŽE ŠLEPER SA 33 PALETE ŠIROKE LEPEZE SOKOVA VELIKA DONACIJA IZ LIPIKA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ stalno se nešto novo stvara, nešto novo zbiva, čuda se događaju da životne tužne brige svima ublažimo, da znaju naši korisnici da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Veliku radost i veselje upriličit će naš izuzetno dragi donator Studenac iz Lipika koji želi obradovati kako našu dječicu tako i umirovljenike, invalide, trudnice i ostalu populaciju sa 33 palete široke lepeze raznih vrsta sokova.
Znajući da na žalost majke od svojih oskudnih socijalnih primanja na ovoj vrućini ne mogu priuštiti svojoj dječici, a kamoli sebi bočicu soka ova donacija razveselit će mlade i stare.
Zahvaljujemo dragom donatoru Studencu iz Lipika koji će unijeti urnebesno veselje u naš lijepi Grad jer će omogućiti da svi u socijalnoj potrebi na ovim ljetnim vrućinama se rashlade sa sokovima.
Šleper sa sokovima stiže 17.08.2018. (petak) u naš Grad u jutro oko satima oko 8 sati, a podjela našim korisnicima socijalnoj potrebi biti će isti dan u 10 sati u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68.
Radujemo se što će naš Grad preplaviti naši korisnici sa širokom lepezom sokova i uživati u njihovoj degustaciji.
Neizmjerno smo zahvalni Studencu iz Lipika na njihovoj humanosti prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Neka dragi Bog blagoslovi sve djelatnike Studenca iz Lipika uz želju da ostvare puno dobrih poslovnih rezultata.

U Osijeku, 16.08.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak